Danas izgleda potpuno drugačije: Sećate li se bosanskog pevača Dina?

Fuad Backović Deen pojavio se 2004. godine na Evroviziji, kada je i Željko Joksimović osvojio velike simpatije publike sa pesmom Lane moje.

Hitova iz te godine se nekako sećaju svi kad ih čuju, a predstavnik Bosne i Hercegovine se nakon medijske pauze vratio na muzičku scenu, samo što ga nikada ne biste prepoznali.

Deen (33) je postao zapažen u regionu i Evropi nakon nastupa sa pesmom „In the Disco“ uz koji su mnogi đuskali. Osim pesme, svi su zapamtili roze majicu, ispepane farmerke i mršavog pevača koji na sceni đuska sa gomilom golišavih devojaka. Sa muzičke scene se povukao da bi se školovao, a pre dve godine se vratio muzici i izdao tri singla, osvojio nagradu za Hit godine na području BIH, Srbije i Crne gore.

Sada je sa pevačicom Dalal Midhat Taladžić, reperom Jalom i Anom Rucner koja svira violončelo, snimio spot i pesmu s kojom će se predstaviti ponovo ove godine na Evroviziji. Osim što je ponovo uzeo mikrofon u ruke, pevač je i drastično promenio svoj izgled.

Od njegove plave kose više nema ni traga ni glasa, a dečački izraz lica je uozbiljio bradom. Da li je u pitanju samo prirodno starenje i teretana ili na transformaciji može da zahvali stručnjacima, ostaje njegovim fanovima da procene, ali je sigurno da izgleda potpuno drugačije.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273