Dan svetog Patrika uz Orthodox Celts u Magacinu Depo

Tradicionalno već 24 godine najbolji provod na Dan svetog Patrika 17. marta je na koncertu grupe „Orthodox Celts“, koji će ove godine po prvi put biti održan u Magacinu Depo.

Tim povodom frontmen benda Aca Seltik svim fanovima je poručio: „Ovo je koncert koji ima svoje specifične postulate i svako odstupanje od njih bi bilo nepoštovanje tradicije stare, sad već bezmalo, četvrt veka. Činjenica je da mi zaista imamo izrazito vernu fan bazu i neverovatnu publiku, a to je ono što ja stalno potenciram: oni su Ortodoks Kelts isto koliko i mi. Mi smo jedno. A, opet, pokazalo se, a i ja to sa bine vrlo jasno vidim, iz godine u godinu neka nova lica popunjavaju prve redove, ti prvi redovi u prostom sabiranju sa onima iza daju neki novi, veći, broj ljudi ispred nas i, eto, došli smo do tačke kada smo morali da porazmislimo i o veličini prostora u kome sviramo najvažniji i najveći koncert u godini, pa je, samim tim, i Depo došao kao logična posledica ovakvog razmišljanja.”

Magacin Depo će biti obojen u zeleno i ispunjen irskim rokenrolom, kojim „Kelti“ stvaraju nezaboravnu atmosferu.
Ostalo je još veoma malo ulaznica po ceni od 1.250 dinara, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta će koštati 1.450 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i u Win Win radnjama.

 

Izvor: Lepota&Zdravlje


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273