Dado Topić i Brkovi zapalili Halu sportova

Koncertnu promociju „Torza Dade Topića“ Brkovi su započeli redaljkom pesama sa novog albuma, kao što su „Život brzo prolazi“ i „Gljiva“. Nastavili su hitovima „Seks i droga i Ovce“, koje je vokalno upotpunila sjajna tuzlanska reperka Sassja. Publika je pokazala da je novo gradivo veoma dobro savladano.

Koncert je na sjajan način otvorio nastup bratskog benda, novosadskih turbometalaca Pero Defoormero. Pevač Goran Biševac Biške, gitarista Saša Friš i ostali zatresli su Halu izvođenjem svojih najvećih hitova.
Posle njih na scenu je stupio narodnjak Zoka Bosanac, koji se za mnoge pokazao kao prvorazredno iznenađenje koncerta. Zoka je nastup počeo žestoko i to hitom Moja žena ima švalera, pevajući uz pratnju dvojice klavjaturista.
Izvođenje numera „Ornel“ i „Nevjerica“ u potpunosti je bilo ispraćeno šutkama i polivanjem piva.
Bend se na nastupu pridružio i poznati gitarista Emir Hot, tako da je na bini bilo tri gitare, što je dodatno upotpunilo zvuk i podiglo atmosferu na zavidan nivo.

Za kraj bend je izveo numere Opasno se drogiram, Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, a zatim je uz upaljače izvedena uobičajena koncertna obrada Ku**c mi je kamen i Kurvo prokleta.
U velikom finalu, na bini Hale sportova pojavio se čuveni Dado Topić. On je dočekan zaglušujućim ovacijama.
Cela hala orila se od povika: „Dado, skini se!“, pa je pevač morao da pokaže svoj torzo.
Dado i Emir su najpre izveli stari hit grupe Tajm, „Makedonija“, a publika se još više razgalamila pevajući Flojda.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273