Dado Polumenta u suzama

Pevač Dado Polumenta se nakon duge pauze prošle godine vratio na scenu sa numerama koje su u kratkom roku postali hitovi i osvojili publiku širom regiona. Želeći da prevaziđe sopstvene uspehe pevač se poslednjih par meseci zatvorio u studio i kako sam kaže, u novu pesmu utkao deo sebe, svog srca i duše.

Kako bi je adekvatno najavio, odlučio se za direktno obraćanje fanovima preko svog Jutjub kanala: „Mislim da će ova pesma reći sve ono što sam i želeo da ispričam, tokom čitavog svog života. Ova poruka će da gane svakog pravog čoveka i dotakne mu dusu„.

Svima onima koji su imalo pratili njegov kako javni, tako i privatni život vrlo dobro znaju da je Dado, tokom godina koje su za nama, imao razne turbulencije, da je prošao sve i svašta, no sada se čini da je sazreo i odlučio da se okrene pravim vrednostima.

S obzirom na to da je iz svojih dosadašnjih bitki izašao kao pobednik i mnogo jači, Dado je rekao da može da posluži kao primer, te da će se potruditi da upravo to, tu snagu i motivaciju utka i u novu pesmu.

U videu kojim se obratio fanovima, Dado je ponesen emocijama gorko zaplakao, a „muške“ suze nije cenzurisao već bez stida podelio sa milionskim auditorijumom!
Smatram da bez Božje pomoći i ne može ovako neko delo i da nastane...“ – dodao je, i rekao da je ponosan što je numera koja nije ni završena izazvala tako jake emocije kod ljudi koji su čuli samo a naročito rečenicu koja glasi „Srce kad stane, tada je kasno da se menjaš“…

Pogledajte Dadove suze:

Dado Polumenta #svetplus

Posted by Svet Plus portal on nedelja 28. februar 2016.

Autor: Bojana Radonić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273