Dado Polumenta premijerno predstavio spot za duetsku pesmu BALKAN

Foto: YouTube screenshot

Dado Polumenta i reper Rasta premijerno su predstavili spot za pesmu „Balkan“, koji je mesec dana pre svoje premijere ustalasao medije konačno je ugledao svetlost dana!

Ekranizacija numere „Balkan“ u kome su glavni akteri Dado Polumenta i reper Rastra, zaintrigirala je mnoge kako zbog zanimljive muzičke kombinacije ova dva pevača tako i zbog eksplicitnih scena koje uključuju pištolje, fantomke i pljačku na parkingu novobeogradskog geta.

Ovo nije spot već mini akcioni film i veoma sam ponosan na urađeno. Verujte mi da se ni ja nisam nadao da će rad na ovim kadrovima biti ovoliko verodostojan i realan, a istovremeno i veoma umetnički„, kaže Dado i dodaje: „Duetska pesma pod nazivom “Balkan” koju sam upravo snimio sa Rastom je nešto novo u mom muzičkom opusu. Drugačije je, nova energija, nova krv a opet je to stari Dado koji samo prati prestižne svetske trendove. Nadam se da će publika uživati u novom ritmu i da cemo je već na sledećem koncertu pevati zajedno i uglas„.

Takođe, Dado ovih dana privodi kraju i rad na novom albumu a do tada uživajte u novoj pesmi.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: Svet Plus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273