Da li stvarno čeka dvojke: Kako je Ana zagolicala maštu fanovima sa forom o blizancima

Fanovi Ane Nikolić i mediji već neko vreme pokušavaju da saznaju da li ona čeka sina ili ćerku, ali sva je prilika da će pevačica postati mama dvoje dece.

Naime, Ani je na snimanju popularne emisije jezik bio brži od pameti, pa je neplanirano gledaocima otkrila da čeka blizance. Nakon nastupa jednog takmičara, došao je red na Anu da glasa, a ona, oduševljena nastupom, izustila je:

“Od mene imaš tri DA”, rekla je Ana i dodala da odnedavno toliko vredi njen glas, što su mnogi protumačili kao informaciju da je nedavno saznala da nosi blizance. Publika je u tom trenutku počela da aplaudira, dok su ostali članovi žirija, među kojima je i njen suprug Rasta, ostali u čudu.

“Nakon ove njene izjave počela su dobacivanja iz publike da će mama Ana ljuljati dve bebe i slično, ali se ona pravila kao da nije rekla ništa neobično. Bila je vesela i pozitivna sve do kraja emisije, što je bio jasan znak da uživa u trudničkim danima. Mnogi su mislili da joj ova rečenica nije izletela, već da je namerno otkrila šta je ovih dana čini srećnom. Rasta je u pauzi snimanja rekao jednom od organizatora da to nije trebalo da kaže, pa su svi očekivali da će taj deo biti isečen iz emisije, što se očigledno nije desilo”, rekao je za Alo izvor koji se zatekao na snimanju i otkriva da produkcija TV Pink ugađa budućoj mami.

“Osim toga što ona i njen suprug Rasta imaju apartman u kojem se odmaraju u pauzama snimanja i da je taj prostor uvek pun raznog voća i vode u velikim količinama, njoj je na raspologanju osoblje ružičaste televizije za sve što joj treba, mada ona nije hirovita i ne zahteva ništa što nije u granicama normale. Produkcija Pinka budućoj mami izlazi u susret i trudi se da snimanja budu što kraća kako ne bi morala dugo da bude na štiklama i u stolici člana žirija”, objašnjava izvor.

loading...