Crno Dete, Čistilište i Plastic Sunday u Beogradu

Bendovi Crno Dete, Čistilište i Plastic Sunday nastupiće u beogradskom klubu Gun u petak 26. Februara sa početkom u 22 časa.

Crno dete je duo sastavljen od muzičara koji dugo deluju na domaćoj underground sceni: Milan Bukejlović (Petrol, Kriške, Virvel) – bubnjevi i Damjan Brkić (Klopka za pionira) – gitara, glas. Zajedno rade od 2012. godine. U početku su svirali potpuno improvizovanu muziku, stvorenu tokom samog izvođenja. Na albumu “Dževad” spajaju alternativni rok sa improvizacijom i bukom.

Plastic Sunday je garažna niška trojka sa uticajima psychedelic i noise zvuka koju čine Bratislav Mitrović – gitara, Aleksandra Stanković – bas gitara i Milan Mitrović – bubnjevi I vokal. Ovaj sastav iza sebe ima dva online izdanja “Razum traži razloge” i “Komunikacija”, a nakon nastupa u klubu Gun, bend je najavio ulazak u studio i početak snimanja svog novog materijala.

Čistilište je trio iz Beograda. Njihova muzika je eksplozivna kombinacija mračnijeg zvuka, noise-a i art punk-a. Beskompromisan stav, snažna energija i velika prijemčivost pesama kriju se iza masivnog zvuka koji pokreće telo. Čistilište je neizostavna koncertna atrakcija za one kojima muzika ne predstavlja samo zabavu. Čistilište čine: Ivana Paunović – gitara, vokal, Nemanja Bulatović – bas i Trajče Nikolovski – bubanj, vokal

Karte se mogu nabaviti na ulazu u Gun Club po ceni od 250 dinara.

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273