Cotton Pickers i Bluz Mašina 13. januara u Kuglašu

Kuglaš i Voxel Multimedia Studio Vam za Srpsku Novu Godinu pripremaju jednu od najboljih bluz-rok večeri u gradu! Dođite na peti po redu Electric Blues Night u klubu Kuglaš 13. Januara od 22h

Kuglaš i Voxel Multimedia Studio Vam za Srpsku Novu Godinu pripremaju jednu od najboljih bluz-rok večeri u gradu! Dođite na peti po redu Electric Blues Night u klubu Kuglaš 13. Januara od 22h.

Cotton Pickers – jedan od trenutno najboljih i najaktuelnijih blues bendova kod nas, sastav koji širom zemlje redovno nastupa i predstavlja svoju fuziju bluesa i rocka. Iza sebe imaju već jedan autorski album koji promovišu i uživo, a od njih možete čuti i sjajne obrade poznatih standarda – u stilu Cotton Pickers-a.

Bluz Mašina – jedan od novijih sastava na beogradskoj bluz-rok sceni koji se svirački dokazuje 3 godine na binama u Beogradu i okolini. Trenutno završavaju svoj prvi autorski album na srpskom jeziku. Pesme na engleskom su takođe definitivni deo njihovog live repertoara. Power Trio koji nastupa moćno i u pravom bluz rok maniru.

Za rezervaciju stolova i karata možete pozvati klub Kuglaš: 011/32-48-324. Karte se po promotivnoj ceni od 200 dinara mogu kupiti od 8. Januara na šanku kluba. Na veče koncerta cena karte je 250din na ulazu.

Kuglaš, Đušina 5, Beograd

 

Izvor: SvetGitara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273