Čola u Mariboru posle sedam godina

Kralj zabavne muzike nastavlja turneju. Za 25 meseci Zdravko Čolić nastupio u 45 gradova pred 450.000 ljudi

Megastar Zdravko Čolić održaće 15. aprila, posle sedam godina, koncert u Mariboru u dvorani “Tabor”. Kralj naše zabavne muzike stiže u Sloveniju u okviru turneje “Vatra i barut”, na kojoj je za 25 meseci obišao 45 gradova i nastupio pred više od 450.000 ljudi. Na pitanje kako komentariše to što ga je na turneji, na kojoj se za svaki koncert tražila karta više, čulo i videlo gotovo pola miliona obožavalaca, Čola za naš list kaže:

Mislim da tako dobar period nisam imao čitavu deceniju. Držim se pravila da je nova ploča povod za nove koncerte. Sa aktuelnog albuma rodilo se nekoliko hitova, ali dugo nisam imao tako veliki hit kao “Što ti dadoh”. Ona je u rangu sa “Pjevam danju, pjevam noću”, kada cela dvorana zapeva sa mnom. Izdvojile su se i “Esma”, “Zar se nismo shvatili”, naslovna “Vatra i barut”, a meni lično nekako je najdraža “Opušteno skroz”. To je moj fazon i tekst mi je dobar.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273