Čista ljubav: Otkriveni detalji Severininog i Igorovog predbračnog ugovora

Pevačica Severina i fudbalski menadžer Igor Kojić potpisali su predbračni ugovor pre nedavnog venčanja u Hrvatskoj.

igor i severina_1000x0 copy

Pevačica ima nekretnine u vrednosti od 800.000 evra, dok mali Keba ima vilu na Bežanijskoj kosi, koju je otac prepisao na njega. Ona vredi oko pola miliona evra.

Dragan Kojić prepisao je sinu svu imovinu, koju ima, kako njegova vanbračna ćerka Ina ne bi ništa dobila. Nju je dobio sa spisateljicom Ljiljanom Jevremović, s kojom je imao kratku avanturu pre 18 godina.

Hrvatski mediji pišu da je detalje ugovora Severina dogovarala s Igorovim ocem, a Igor ga je potpisao ne postavivši nijedno pitanje. Ugovor je sastavio Severinin advokat, a potpisali su ga u Zagrebu i u Beogradu.

U ugovoru piše da mladi Kojić neće tražiti njenu imovinu u slučaju razvoda. Međutim, ni pevačica od Igora neće dobiti ništa od njegove imovine, niti može da traži novac koji je on zaradio na fudbalskim transferima. Inače, Igor nije samo Kebin sin već i radi u Austriji kao fudbalski menadžer.

Izvor: Alo

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273