CineStar bioskopi stižu u Pančevo, Zrenjanin i Novi Sad

CineStar bioskopi, brend koji stoji iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca, najavio je da će do kraja 2015. godine otvoriti svoje prve bioskope u Pančevu i Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka, dok će u prvom kvartalu 2016, u sklopu šoping centra BIG u Novom Sadu, otvoriti najveći multipleks bioskop u Vojvodini.

Iz CineStara najavljuju da će bioskopi u Srbiji biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”, najavljuju iz ovog bioskopskog lanca.

CineStar bioskopi poručuju da će potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediti digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa platnima od zida do zida i, kako kažu, najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom, a gledaocima su dostupna VIP i ljubavna “Love Box“ sedišta.

Ono što CineStar izdvaja jeste jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći da uživa i publika u Srbiji. CineStar nije samo bioskop – to je mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu, za proslave rođendana i školske projekcije, ali i mesto poslovnih skupova i susreta. Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši. Zahvaljujući njemu milioni posetilaca koji godišnje prođu kroz naše bioskope dožive nezaboravno CineStar iskustvo, zaista se osećaju kao zvezde i uvek nam se vraćaju“, rekao je Zoran Savić, direktor CineStar bioskopa za Srbiju.

On je dodao da će domaćoj publici biti ponuđene prepoznatljive usluge i akcije CineStara poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matinea za porodice i decu, kao i “Moj CineStar utorak“ – kada će ulaznice biti povoljnije, “Zvezda je rođena“ – proslave rođendana, lojalti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica putem interneta, besplatan parking i još mnogo toga.

Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj.CineStar danas ima više od 100 multipleksa u više evropskih zemalja.

U saopštenju se navodi i da je investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna više miliona evra i da u Srbiju donosi 18 sala sa ukupno 2.800 sedišta.

Izvor: N1


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273