Ćerka Zdravka Čolića postaje pevačica

Una i Zdravko pre par godina

Zdravko Čolić već decenijama važi za najveću zvezdu na ovim prostorima, a pevačevu popularnost možda nasledi njegova ćerka.

Čola je izjavio da njegova starija ćerka Una Zvezdana voli da izlazi i mašta o tome da postane poznata. Četrnaestogodišnja devojčica već ima iskustva sa šou biznisom, budući da se pojavila u spotu svog oca za pesmu Esma.

Okej je Una, dobro uči, ali malo i popušta sa gradivom… I tata je tako. (smeh) Izlazi ona već uveliko, ali ne može duže bez roditelja, takvo je vreme. Obožava klubove, a volela bi da postane poznata, sad je tom dobu kad sve njene drugarice žele isto, šta ćemo”, rekao je Zdravko, a da li će tatina mezimica krenuti njegovim stopama i izgraditi pevačku karijeru, ostaje da vidimo. Una bi se na taj način pridružila Nikoliji, Mariji Šerifović, Ildi Šaulić i ostalim pevačicama čiji su roditelji muzičke zvezde.

Čola pored Une ima još jednu ćerku, devetogodišnju Laru.

Izvor: tracara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273