Ćerka konačno videla Marinka Madžgalja koji se oporavlja, ali je drastično oslabio

Marinko Madžgalj, poznati glumac, kojem je prošlog leta dijagnostikovan rak pankreasa, se oporavlja.

Kako izvori javljaju, Marinko je primio najbolju zdravstvenu pomoć. Dolazili su mu stručnjaci iz Nemačke i Izraela. Marinko se čak i video sa kćerkom Sarom. Naime, glumac se dogovorio da bivšom ženom Dubravkom Mijatović da je bolje da ga Sara ne vidi dok je isrpljen od hemoterapija. Susret među njima je bio veoma dirljiv, posebno zato što je Sari tata bio čudan pošto je izgubio dosta na težini. Devojčici je otac mnogo nedostajao.

Ono što još potvrđuje vesti o ozdravljenju je i to da su ga kolege iz Ateljea 212 zvale da im se pridruži u predstavi Avgust u okrugu Osejdž, ali glumac je odbio jer još nije spreman za javna pojavljivanja. To ga nije sprečilo da iznenadi svoje kolege.

Posle predstave celokupnu ekipu u bekstejdžu je sačekalo posluženje koje je za njih specijalno iz Srpske kafane poručio Madžgalj, uz čestitke na uspehu. Svi su se oduševili i raznežili, slali su mu SMS poruke zahvalnosti i podrške i dugo pričali o svom kolegi i prijatelju, koga jedva čekaju da vide” završava izvor.

Izvor: Tračara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273