Čekaju Dan zaljubljenih: Jelena Golubović i njen dečko izabrali Tajland za romantično putovanje

JelenA Golubović je trenutno u Tajlandu, gde će joj se pridružiti dečko s kojim će na egzotičnoj destinaciji proslaviti Dan zaljubljenih.

Bogati Kipranin ne samo da je iskeširao avionsku kartu za svoju lepšu polovinu već je za njih dvoje rezervisao hotel u Bangkoku u kojem noć staje dve hiljade evra.

Čekajući svog dragog, Jelena uživa u čarima luksuznog hotela, ide na masažu i nA bazen koji je na krovu hotela.

“Uvek kažem, samo mi dajte inteligentnog muškarca i od milonera napraviću milijardera, a glupa devojka će od milijardera napraviti milionera. U tome je razlika između mene i žena sa kalkulatorom. Volim novac kao sredstvo za donošenje vrednih duhovnih stvari, a to su putovanja, koja me oplemenjuju, i predstave, koje živim i koje me duhovno uzdižu”, rekla je Jelena za Alo i opisala svoga dečka:

“Neko koga volim je iz ugledne porodice i bogati je naslednik. On je uvek imao svoj karakter, teško ga je menjati, zna sve lepo da nosi i nije nadmen i umišljen, nego vedar i nasmejan, kao i ja”.

Rediteljka je ovo leto provela na Kipru, gde su skovali planove o njenom prelasku kod njega i svadbenoj ceremoniji, koja bi trebalo da se odigra krajem maja.

loading...