Cecina poruka Anastasiji: Nikad nećeš biti gluplja nego što si sada, sve je to do hormona (plus porodična fotografiju koju niste videli)

Svetlana Ceca Ražnatović došla je u godine kada iz nje podjednako zrače i mudrost i lepota.

Od toga će najviše koristi imati njena naslednica Anastasija, jer majka ćerki pomaže u odrastanju i delom i poučnim pričama. Jedna od takvih priča odnosi se na ćerkinu zrelost.

“Sa toliko malo godina čovek i ne razmišlja kako treba. Tim povodom sam joj rekla: Slušaj, Anastasija, nikad gluplja nećeš biti nego sad kad imaš 18 godina. Sve ti to govorim iz ličnog iskustva. Sad misliš da si najpametnija, najhrabrija, najlepša i najjača, a sve to ide s godina i hormonima”, izjavila je Ceca u video snimku za Blic, objasnivši potom kakav je bio slučaj s njom i njenim pokojnim mužem.

“Ja sam volela, a to nije imalo nikakve veze sa zrelošću i nekim životnim iskustvom. Pa koje sam mogla da imam iskustvo kad mi je bilo 20 godina, u vreme kad sam upoznala Željka? Zato stalno govorim Anastasijinim i Veljkovim drugarima: Ne zalećite se jer nemate pojma ni o čemu! Naravno, oni me gledaju belo, ali sad je vreme i da greše i brljaju… Za sve njih imam veliko razumevanje”.

Vezano za te godine o kojima priča Ceca, na Instagramu se pojavio i snimak kako je ona izgledala sa članovima svoje porodice 1991. godine. Evo kako je to tada bilo:

A photo posted by @foto.nostalgija on

loading...