Ceca Ražnatović raspametila publiku u Moskvi

Ceca Ražnatović nastupila je sinoć prvi put u glavnom gradu Rusije, gde je pred prepunom diskotekom priredila publici noć za pamćenje.

Pevačica je nastupila sinoć prvi put u glavnom gradu Rusije, gde je pred prepunom diskotekom priredila publici noć za pamćenje. Ceca Ražnatović sinoć je u Moskvi izazvala potpuni kolaps u ulici gde je nastupala. Za nastup Cece Ražnatović, vlada ogromno intresovanje kako u našoj zemlji tako i širom bivše Jugoslavije, a sinoćni nastup u Štipu samo je još jedan dokaz da su njeni nastupu uvek za pamćenje. Kao što je svojoj publici i obećala, priredila im je nezaboravnu noć, a uprkos lošem vremenu publika je uživala od prve do poslednje pesme, koju su pevali zajedno sa svojom omiljenom pevačicom.

ceca 1

Osim što je atmosferu sa svojim bendom dovela do usijanja, Ceca je svojim izgledom plenila pažnju mesta u kome je nastupala. Kako to i obično biva na njenim nastupima, Ceca se i ove večeri potrudila da publika ne sedi, pa je publika tokom cele večeri bila na nogama i uživala u dvosatnom spektaklu, kako starih tako i novih hitova kraljice.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273