Ceca pomaže Isidori u borbi za život

Kada je folk pevačica Ceca shvatila da spisateljica Isidora Bjelica, njena dugogodišnja prijateljica, nema novca da nastavi lečenje tumora sa kojim se bori treći put, odlučila je da joj pomogne

Kako piše „Alo“, Ceca je pozvala Isidoru i njenu ćerku Vilu na kafu i tada je spisateljici ponudila novac za lečenje u jednoj od najboljih klinika u Londonu. Svoju zamisao pevačica je odmah sprovela u delo i Bjelica je već uveliko pod nadzorom najboljeg tima stručnjaka u Engleskoj.

Nakon što je nekoliko meseci provela u Švajcarskoj, gde zbog finansijske nemoći nije mogla da primi celokupnu terapiju, Isidora se vratila u Srbiju, gde je Ceca preuzela stvar u svoje ruke kako bi ovu bitku vodile zajedno jer je tako lakše.

Njih dve ne žele da pričaju o novcu, već o čvrstom prijateljstvu koje traje godinama.

Isidora je moj dugogodišnji prijatelj. Kada mi je bilo najteže, ona je bila uz mene. Sada, kada je njoj teško, naravno da ću i ja biti uz nju. Podržaću je i u dobru i u zlu – kaže Ceca, koja je uverena da spisateljica ima dovoljno želje i nade da će ovog puta dobiti rat sa opakom bolešću.

To što joj se u ovom trenutku našla i nesebično joj pomogla, Isidora Ceci nikada neće zaboraviti.

Prijatelj je osoba koja je uz tebe i kad ti je najteže. Pravi prijatelji se poznaju u muci – kaže Bjelica.

Njih dve su se rastale uz osmeh i želju da takvih okupljanja bude još mnogo.

Isidora je u maju ove godine primila vest da su joj rezultati tumor markera loši, te da će ponovo morati da bije bitku za život. Tačnije, nakon što je izvadila jajnike, matericu i trbušnu maramicu, kancer se vratio treći put.

Isidora je nekoliko dana provela u Švajcarskoj, a tada joj je pomogao Vlado Georgiev, koji je održao koncert u Beogradu i tako sakupio novac za spisateljicu.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273