Ceca odbila poziv za Breninu žurku: neću u hotel u kom su mi ubili Arkana

Ražnatovićeva se neće pojaviti na gala proslavi punoletstva Viktora Živojinovića. Umesto nje, otići će njen sin Veljko, koji je blizak prijatelj sa slavljenikom

Ceca Ražnatović je odbila poziv Lepe Brene za proslavu punoletstva njenog sina Viktora Živojinovića jer ne želi da se veseli u hotelu u kom su joj pre 16 godina ubili supruga Arkana, saznaje Kurir.

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor jedva je ubedio dobrog druga Veljka Ražnatovića da dođe na žurku zakazanu za 30. mart, ali ne i njegovu majku Cecu. Kada je naslednik folk zvezde dobio pozivnicu, dvoumio se da li da prisustvuje gala proslavi jer se, kao i njegova majka, zarekao da neće kročiti u hotel „Kraun plaza“, nekadašnji „Interkontinental“, u kom su mu ubili oca Željka Arkana Ražnatovića.

Brenina i Cecina deca su bliska, druže se odmalena. Viktor je pozvao Veljka na rođendan, ali on mu nije odmah odgovorio da li će doći. Najmlađi Živojinović nije ni pretpostavljao koji je razlog, ali je kasnije, kada je sve saznao, uspeo da ga ubedi. Ražnatović mu je obećao da će doći sa sestrom Anastasijom – rekao je naš dobro obavešten izvor.

Živojinovići su pozvali oko 350 zvanica, među kojima su mnoga značajna imena iz sveta estrade, politike, ekonomije i sporta. Brena je goste pozvala putem SMS, a među njima je i njena koleginica Ceca.

Ceca izbegava javna dešavanja u nekadašnjem „Interkontinentalu“ jer ne želi da se seća kobnog 15. januara 2000, kada je ostala bez muža. Za to znaju svi njeni prijatelji, kao i kolege sa estrade, i niko joj to ne zamera – završava naš izvor.

Nedavno smo sreli Viktora, koji nam je potvrdio da će Veljko doći na njegov rođendan.

Zvao sam Veljka. Pričao sam s njim i doći će sigurno. Ne znam za Cecu, mama je zvala goste, a ja sam pozivao svoje društvo – kratko nam je rekao Živojinović.

Juče smo kontaktirali i sa Cecom, ali ona nije odgovarala na naše poruke.

Autor: Marija Dejanović
Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273