Ceca na Purobeachu u Dubaiju

Prvi koncert Cece Ražnatovic u Dubaiju će po prvim pokazateljima biti pun događaj godine za sve ljude iz bivših jugoslovenskih republika koji žive i rade u Emiratima. U prilog tome govori i činjenica da je zbog velikog interesovanja cak promenjen prostor gde će se dešavati.

ceca

Tako će 10. decembra srpska folk zvezda nastupiti u klubu Purobeach. Inače, reč je o jednom u lancu klubova kojih ima širom sveta i koji su poznati po odličnom uređenju, savršenoj usluzi i nisu bezrazložno u samom vrhu među klaberima širom sveta.

694121_ceca-07-foto-promo_ff

694125_ceca-02-foto-promo_ff

Ceca o koncertu u Dubaiju kaze:

Uvek kad negde imam prvi koncert, imam i dodatni izazov da se zaista svi lepo provedemo.

694124_ceca-03-foto-promo_ff

Ceca ce koncert u Dubaiju održati na 19. rođendan svog sina Veljka, a o tome što neće biti rođendanske proslave kaze:

Prošle godine je imao sjajnu i veliku žurku, a ove godine ima poziv od mene ako želi da putuje sa mnom, ali sumnjam da ce se njemu to svideti – iskrena je Ceca.

Inače, svi koji budu želeli da budu deo ovog spektakla moraće na vreme da nabave svoje karte čija je cena od 250 dirhama pa naviše.

 

Izvor: Blic

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273