Cane provocirao novinare

Najavljen 16. „Novosadski koncert godine“, u „Spensu“ će svirati 11 rok bendova. Konferencija je protekla u znaku Zorana Kostića Caneta, frontmena Partibrejkersa

Tradicionalni 16. „Novosadski koncert godine“, 12. decembra u „Spensu“, počeće u 16 časova i ljubiteljima čvršćeg zvuka predstaviti 11 bendova. To su na današnjoj konferenciji za medije potvrdili učesnici Hladno pivo, Partibrejkers, Goblini, Ritam nereda, Darkvud dab, Ortodoks Kelts, Mortal kombat, Artan Lili, Ničim izazvan, Piknik i Butrid blad, pobednik mini-festivala Nove snage rokenrola.

Konferencija je protekla u znaku Zorana Kostića Caneta, frontmena Partibrejkersa, koji je upadicama i komentarima prekidao kolege muzičare tokom izjava, a izveštače, kako je objasnio, provocirao ne bi li „opustio atmosferu“. Najavio je koncertnu promociju novog albuma „Sirotinjsko carstvo“ i pohvalio Ritam nereda zbog harmonije između grupe i publike.

Šta je novinari, jeste li dobili plate? Je l’ pišete po diktatu? – peckao je Cane, što se pojedinim izveštačima nije baš dopalo.

Lider Hladnog piva Mile Kekin naglasio je da treći put nastupaju na novosadskoj smotri, kao i da će verovatno „probiti“ dogovoreni termin od 75 minuta:

Molim publiku da se ne potroši i ostavi malo snage za nas, jer sviramo poslednji. Jedva čekamo koncert i opravdaćemo poverenje.

Prema rečima organizatora manifestacije Obrada Škrbića, do juče je prodato 4.500 ulaznica, što je polovina kapaciteta velike dvorane „Spensa“.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273