Cakana: Nisam još zrela za penziju

Poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana o muzici i modi: Sa raznih strana dobijam pohvale kada je reč o mom stilu oblačenja. Želim da pevam, još imam šta da ponudim

Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana iduće godine proslaviće 60. rođendan, a po izgledu može da parira mnogo mlađim koleginicama. Važi za jednu od najlepše obučenih žena na estradi, a za „Novosti“ otkriva da sama odlučuje kako će izgledati.

Sa raznih strana dobijam pohvale kada je reč o mom stilu oblačenja, a pritom nisam od onih što troše mnogo novca na garderobu – kaže nam Cakana koja je, kako tvrdi, u prošlosti patila od skupih marki. – Danas je sve postalo dostupno i potrebna je samo mašta. Dovoljno je da imate dobru cipelu i krzno, a sve ostalo je u detaljima.

Uvek nasmejana i raspoložena pevačica je prošle godine objavila singl „Anđeo“ i još ne planira da se rastane sa muzikom i scenom:

Želim da pevam, još imam šta da ponudim i ne osećam se kao neko ko je blizu penzije. Nisam ljubitelj sezonskih hitova i ne pravim takve pesme, mada sam se oprobala i u tome. Kvalitet je ono što opisuje moje numere. Sigurna sam da je „Anđeo“ pesma za sva vremena.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273