Bugarski mediji bruje: Fudbaler Božinov biće u novom Cecinom spotu! (video)

Valeri Božinov učestvovaće u spotu Svetlane Cece Ražnatović, pišu bugarski mediji.

Kako navode, srpska pevačica i balkanska zvezda je na ovu ideju došla nakon što je videla video-klip u kojem Partizanov zavodnik tokom vožnje automobila peva pesmu “Trepni“.

“A šta bi drugo mogao da peva nego “Trepni“. Svi Bugari na prvom mestu pevaju himnu, a onda tu moju pesmu”, sa osmehom je rekla Ceca za bugarske medije i dodala da se veoma raduje koncertima u Sofiji 16. i 17. marta.

“Još od “Kukavice“ Bugari su moji veliki fanovi i velika je čast i sreća što ću u Sofiji održati dva koncerta”.

Dok tamošnji mediji pišu da se mesto i datum snimanja spota čuvaju u najstrožoj tajnosti, društvene mreže pretrpane su duhovitim komentarima na temu saradnje Cece i Božinova.

Preovlađuju oni koji, imajući u vidu probleme s klubom koje ima bugarski fudbaler, naglašavaju da bi trebalo da se vrati u domovinu kako bi imao dovoljno vremena za snimanje spota i foto-sesije, a tamošnji mediji ističu i to da on zapravo ne izlazi iz teretane kako bi stesao liniju i nabildovao se za Cecu.

“Ne mogu sad da pričam o tome. Imam mnogo drugih stvari u glavi, moram da rešim ovo s klubom”, bilo je sve što je za Kurir rekao Božinov.

loading...