Bugarska u transu: Brenin spektakl pred 15.000 ljudi, u Sofiji blokiran saobraćaj

Pevačica je u krcatoj „Ermec Areni“ izvela svoje najveće hitove i oduševila obožavatelje. Pogledajte kako je bilo na koncertu Lepe Brene u Sofiji

Bugari ne zaboravljaju Lepu Brenu! Vole je istim žarom kao i pre 25 godina kada je helihopterom sletela na stadion Vasil Levski. Ovoga puta pevala je u velikoj dvorani “Ermec” u Sofiji, u kojoj je pevala pred 15.000 ljudi.

Da Brenina slava u susednoj Bugarskoj ne bledi videlo se i po blokiranom saobraćaju u glavnom gradu, jer svi putevi su vodili ka – Lepoj Breni.

Folk diva se publici obratila na bugarskom što je izazvalo opšte oduševljenje, a kada je Brena počela da peva u publici je nastao delirijum.

Za ovu priliku pevačica je imala posebne stilske kombinacije i najcenjenije frizere i šminkere. Stoga i ne čudi što je njeno novo provokativnije izdanje raspametilo publiku.

Lepa-Brena-Koncert-Sofija-1

Praćena plesnom trupom Milana Gromilića i uz svoje broje hitove, Brena se potrudila da ovo bude koncert koji će se dugo pamtiti. Veliko interesovanje bugarskih medija za Lepu Brenu nije jenjavalo ni nekoliko dana ranije pa je pevačia morala da dođe dva dana ranije.

Lepa-Brena-Koncert-Sofija-8

Interesdantna je priča kako je Brena ovoga puta došla do šeika. Naime za pesmu “Šeki” pevačica uvek ima glumca koji kazuje tekst, ali ovoga puta je to bio njen fan iz Bugarske koji je izašao iz bolnice (gde je zbog povišenog šećera) da bi otpevao numeru sa svojom miljenicom i odmah se vratio nazad. Sudeći po njegovim rečima, to mu je bio san i ne žali što je na svoju odgovornost izašao da stane uz Brenu. Isti čovek bio je i na Breninom velikom koncertu na Levskom pre 25 godina.

Lepa-Brena-Koncert-Sofija-6

Brenini gosti na koncertu bili su Aleksandra Prijović i Azis, bugarski pevač.

Lepa-Brena-Koncert-Sofija-3

Lepa-Brena-Koncert-Sofija-4

Lepa-Brena-Koncert-Sofija-7

Lepa-Brena-Koncert-Sofija-5

Lepa-Brena-Koncert-Sofija-9

Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273