„Buđav lebac“ svež i posle 10 godina

Pre tačno 10 godina grupa S.A.R.S. probila se na muzičkoj sceni sa pesmom „Buđav lebac“, koja je sada dobila i svoju koncertnu verziju spota, čiju režiju potpisuje Filip Dizdar, saopštila je kuća „Lampšejd medija“.

Kako S.A.R.S. već dugo godina sarađuju sa Dizdarom, bez problema su mu poverili režiju spota za svoj najveći hit koji je snimljen u Domu sportova u Zagrebu, novembra prošle godine.

Grupa završava snimanje novog i poslednjeg studijskog albuma, tako da publika može uskoro da očekuje prvi singl i spot sa albuma Poslednji.

S.A.R.S. je jedan od najuspešnijih srpskih bendova poslednjih godina. Od pesme Buđav lebac nizali su uspehe koji se ogledaju u prepunim dvoranama i višemilionskim pregledima i preuzimanjima pesama.

Spot za pesmu Lutka ima više od 22 miliona pregleda, a ogromnu slušanost beleže i pesme Za njom, Praktična žena, Neka te kraj mene sa aktuelnog albuma Proleće.

Frontmen grupe S.A.R.S. Žarko Kovačević je uoči Nove godine u intervjuu Tanjugu najavio da će 10 godina postojanja benda obeležiti velikim koncertima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, regionu i novim albumom, koji će najverovatnije biti i poslednji.

Kovačević je rekao da razmišljaju da se okrenu singlovima, jer je album „prevaziđen format“.

Izvor: RTS


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273