Brkovi u aprilu u Hali sportova

Turbo-pank-folk bend Brkovi održaće svoj do sada najveći koncert u karijeri 1. aprila (20:30) u Hali sportova u Beogradu, gde će promovisati novi album

Turbo-pank-folk bend Brkovi održaće svoj do sada najveći koncert u karijeri 1. aprila (20:30) u Hali sportova u Beogradu, gde će promovisati novi album.

Nije šala, Brkovi će zaista 1. aprila nastupiti u Hali sportova! Pošto se radi o našem najvećem nastupu do sada u karijeri, pozvali smo posebne goste. Dakle, super gosti, najveći koncert, promocija albuma, svirat ćemo i staro i novo…“, najavljuje frontmen Šemso (Shamso) 69.

Bend koji već godinama žari i pali regionom i Evropom zahvaljujući hitovima kakvi su „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Opasno se drogiram“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“… na koncert u Halu sportova ne dolazi praznih ruku – fanovi će već u februaru moći da osete slast novih pesama besplatno na netu.

Novi album će se zvati ‘Torzo Dade Topića’. Izlazi za nešto manje od mjesec dana. Radi se o 11 potpuno novih autorskih pjesama“, objašnjava Šemso.

Ljubitelji Brkova već od 21. januara mogu doći do ulaznice za Halu sportova koja u početnom promo periodu košta samo 600 dinara, na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.

 

Izvor: SvetGitara
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273