Brkovi ekranizovali singl “Seks I Droga”

Popularni bend iz Zagreba Brkovi, koji svoju muziku opisuju kao spoj punka, folka i wellnessa, objavili su spot za singl “Seks I Droga” kojim najavljuju album “Torzo Dade Topića”

Ne daj Bože imati posla s njima. Nasreću da nisam nikome ništa dužan, iako privatno čak poznajem nekoliko kamatara,“ izjavio je Shamso 69, frontmen Brkova. On takođe dodaje kako je izvan pozornice asocijalan lik i pravi mizantrop, a to dokazuje i činjenica da mu, kaže, svake godine sve manje i manje ljudi čestita Božić. Iako sponzoruše u regiji osobito vole rock zvezde, Shamso 69 s njima nema problema.

Viđam ih na svakom koraku, ali uspješno sam podignuo bodljikavu žicu oko sebe pa mi se ni ne usude prići – rekao je muzičar. Dan pre nego što su počeli snimati spot “Sex i droga”, Brkovi su na društvenoj mreži objavili da traže krupne muškarce zlokobna izraza lica za ulogu kamatara i siledžija. „Trebale su nam i cure koje će glumiti lake žene pa je uvjet za audiciju bio da se kurvinski odjenu“ – objasnio je Shamso 69.

Bend će novi spot objaviti samo na društvenim mrežama jer je za televiziju, slažu se, prebrutalan. Snimljen je 24.01.2016. u Zagrebu.

Podsetimo se, Brkovi će 1. aprila nastupati u Beogradu u Hali Sportova. Nedelju dana kasnije, tačnije 8. i 9. aprila, bend če na dva dana zaposesti zagrebačku Tvornicu kulture.

Hala Sportova

Tvornica Kulture

 

Izvor: BalkanRock

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273