Brine zbog budućnosti: Posle razvoda Nina Radulović potražila pomoć stručnjaka (foto)


Voditeljka Nina Radulović, koja se nedavno i zvanično razvela od glumca Branislava Lečića, rešila je da se pobrine za svoju budućnost i sazna šta je čeka. Naime, ona je pomoć potražila od stručnjaka, odnosno otišla je kod astrologa kako bi joj uradili natalnu kartu.

“Natalna karta otkriva mnogo o našoj prirodi i duši. O onome od čega smo sastavljeni”, objasnila je Nina.

Osim što je pohvalila tim koji je posvećeno radio na izradi njene natalne karte, Nina je istakla da je spremna za nove izazove. Očigledno je brak sa Lečićem ostavila u prošlosti.

 

Lepa Nina vrlo brzo je pronašla utehu u mladom teniseru Filipu Krajinoviću s kojim je uhvaćena u jednom od prestoničkih klubova. Nina je čak i roditelje upoznala sa mladim teniserom, jer je svesna da je javna ličnost o kojoj se piše, pa nije želela da njena porodica iz medija sazna za njenu novu ljubav, piše alo.rs.

A dok je mladi Krajinović bio u Nišu na Dejvis kupu, Nina se provodila sa prijateljicama. Nikad lepša i veselija, Nina je đuskala i pevala sve do ranih jutarnih sati. Istog dana, glumca Branislava Lečića, paparaco je uhvatio kraj Save, kako sa prijateljima uživa na ručku. A kada je završio, Leka je vedar i nasmejan napustio restoran, sa telefonom u rukama, kao da već ima sledeći “sastnak”.

Nina Lečić je došla na nastup pevačice Maje Berović, koja je izjavila da će joj pesmom “Voljela sam te ko majka” pomoći da izleči rane od razvoda.

loading...