Brena otkrila kako je preuzela slavu od prve pevačice Slatkog greha: Govorili su mi da sam promašaj! (video)

Lepa Brena konačno je komentarisala Spasu Mečaninprvu pevačicu Slatkog greha. Naime, Brena je otkrila da je dugo bila u njenoj senci jer se svima više sviđala njena prethodnica.

Ona je u u emisiji Iz profila ispričala kako je izgledalo kad je početkom osamdesetih došla u bend nekoliko dana posle Spasinog odlaska.

“Pripremali smo se za nastup u hotelu, čiji je direktor obožavao njihovu bivšu pevačicu Spasu. Bila je senzibilna, vrlo erotična, seksepilna riba, što ja nisam bila. Nekako sam uvek imala odbojnost da sa 20 i kusur godina naglašavam erotičnost jer sam već bila prenaglašena. Za svoje godine sam, na neki način, bila drska. Kad smo došli u hotel i ugledao me direktor onako krupniju, puniju i divlju, rekao je Saši: „Gospodine Popoviću, mislim da je ova devojka pravi promašaj. Nama se više svidela Spasa. Vratite nju. Sale je stao u moju odbranu: Pa videćete, Brena je tek došla, nema ni sedam dana da je s nama. Neviđeni je potencijal. Samo nam dajte priliku. Nisam bila kao Spasa, niti njegov tip”, kaže vlasnica Granda.

Brena kaže da je Spasa ostavila na nju ogroman utisak kad ju je prvi put ugledala na njenom poslednjem nastupu.

“Otišla sam u hotel, tamo sam se upoznala s bubnjarom i gitaristom. Rekla sam im: Ja sam Brena, pevala sam tu prekoputa, sada studiram u Beogradu. Pitali su me da li bih bila voljna da otpevam nešto s njima. Imali su predivnu pevačicu, koja je tada imala smaragdnozeleni komplet i smaragdnozelene oči, ta žena je bila fascinantna. Zamolila sam Popovića da otpevam nešto s njima. Sećam se da me je pitao ko sam, a ja sam mu rekla: Ja sam Brena. Rekao mi je da oni imaju pevačicu, a ja mu odbrusim: Da, vi imate pevačicu, ali nemate ovakvu. Nastala je doza šarmantne drskosti. Otpevala sam četiri-pet pesama i tako je sve počelo”, zaključila je pevačica.

loading...