Bregović otkrio na HRT tamnu stranu “Dugmića”: Koristili smo kokain, diskografska kuća je plaćala

Goran Bregović otkrio je gostujući na Hrvatskoj televiziji, u emisiji “Nedeljom u dva”, da je Bijelo dugme koristilo kokain i da su im za to pare davali iz diskografske kuće “Jugoton”.

To je bilo u trošku studija. Imao sam rokove koje je trebalo ispoštivati, u dve sedmice sam morao napisati određenu količinu muzike, i to mi je pomagalo da ostanem budan. Ali ja sam sa drogom raskrstio”, otkrio je Bregović.

U rokenrolu uvek ima previše i slave i žena. Jedino sam uvek pazio da nas ne ulove s drogom”, rekao je Bregović.

Bijelo dugme je uvek sviralo pastirski rok. Čitavo vreme pritiskali smo tu istu tačku”, rekao je Bregović, dodajući da mu ne smeta kada ga kritičari britko napadaju, ali ne i kada ga “kolju tupim nožem”.

Bregović je pomenuo i krađu muzike rekavši da se protiv njega nikada nije vodio nijedan sudski spor i da je izmišljotina da mora da plati Enriku Macijasu milion evra zbog plagiranje pesme:

To je izmišljotina. Svaka muzika je nastala u sudaru s drugom muzikom… Nisam nikada imao sudski proces, a kamoli zbog muzike”.

Foto: Hello
Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273