„Braća (b)luzeri“ opet na repertoaru

Nakon letnje premijere, Braća (B)luzeri se vraćaju u Savamalu. Ivan Jevtović i Ivan Mihailović dočaraće čuveni dvojac koji su proslavili Džon Beluši i Den Ejkrid.

Mjuzikl inspirisan kultnom američkom muzičkom komedijom iz 1980, ponovo je na repertoaru Mikser teatra u petak i subotu, 2. i 3. oktobra.

Sa dvojicom protagonista koji gotovo nikada ne skidaju naočare za sunce i crna odela uz glumačko – pevačko – plesačku ekipu, predstava praćena domaćim i svetskim džez, bluz i rok hitovima, na duhovit način govori o životu umetnika.

Mjuzikl dotiče teme koje se odnose na preživljavanje i dešavanja iza scene na kojoj stvari deluju blistavo.  Braća Džidži (Ivan Jevtović) i Elvis (Ivan Mihailović) pored mnogobrojnih prepreka – od eksplozija, preko opasnih žena, do susreta sa policijom, ponovo okupljaju svoj bend i pokreću kulturnu revoluciju, bore se za spas kulture i umetnosti, a njihova „božja misija“ sastoji se u očuvanju poslednjih ostataka istinskih vrednosti i poruka koje se ljudima putem umetnosti prenose.

DSC_5533

Sjajnu koncertno – scensku atmosferu upotpuniće i Nenad Mr. Swagger Zlatanović, jedan od naših najboljih bluz izvođača, koji će se pridružiti Braći (B)luzerima na sceni i prirediti publici jedinstveni bluz afterparti.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 700 dinara.

Izvor: Blic

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273