Bora Đorđević priznao: Snimio sam duet sa Kristijanom

Frontmen grupe “Riblja čorba” otkriva kako je previše od dve decenije sarađivao sa akterom filma “Vidimo se u čitulji”, koji je gostovao na njegovom albumu “Zbogom, Srbijo”

Kristijan Golubović nije samo zaludeo sve učesnike “Farme”, izgleda da je on i u realnom svetu neko ko pleni pažnju čim je svojevremeno uspeo da oduševi i Boru Đorđevića.

Ne sećam se više ni koje godine smo to snimili. Pesma govori o dva tipša koja su svašta radila u ratu. Ja sam bio Kamenko, a on Kremenko. Bilo je interesantno na snimanju jer je Krle (Kristijan), došao u studio sa svojom svitom. Savršeno je uradio svoj posao i brzo snimio svoje deonice, kao pravi profesionalac”, kaže Bora, koji je duet sa akterom filma “Vidimo se u čitulji” uvrstio na svoj album “Zbogom Srbijo”, koji je objavljen 1993. godine.

Đorđević je za “Kurir” otkrio da Golubovića poznaje više od 20 godina i hvali ga kao dobrog momka, ali ne prati njegovo učešće na “Farmi”, jer svakodnevno snima “Pinkove zvezde”.

Kristijan je veoma inteligentan dečko, koji ima svoju fikciju da je Robin Hud. Oduševljen sam njim. On ima vrlo izgrađen osećaj za pravdu i kratak fitilj, a u skladu s tim se i ponaša”.

Izvor: Svet
Foto: Hello, Facebook


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273