Bora Čorba dočekao Novu godinu u Vrnjačkoj Banji

Na vrnjačkoj Promenadi grupa Riblja čorba nastupila je pred oko 5.000 ljudi koji su došli da dočekaju srpsku Novu godinu, i zabave se uz zvuke starog dobrog rokenrola.

Bora Čorba se svojim bendom, rado prisetio hitova koji su obeleželi epohu postojanja ovog benda, što je publika u Vrnjačkoj Banji sa oduševljenjem primila.

Riblja čorba je grupa moje mladosti. Odrastao sam uz njegove pesme i uvek ih rado slušam. Došao sam iz Kraljeva da bih večeras bio uz Boru. Ipak je on srpski Mik Džeger – rekao nam je Kraljevčanin Dragan Ivanović.

Riblja Corba Vrnjacka Banja 2

Opština Vrnjačka Banja se pobrinula da posetice „Kod vrapca“ tokom dana posluži kuvanom rakijom i besplatnom ribljom čorbom koja je kuvana na trgu.

Imajući u vidu rezultate iz prethodne godine kada smo bili najposećenija turistička destinacija u Srbiji sa preko pola miliona noćenja, imali smo obavezu da za proslavu pravoslavne Nove Godine napravimo spektakl – rekao je Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Izvor: Blic
Foto: N. Božović


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273