Bojana Stamenov ne krije da je zaljubljena: Smršaću zbog Marka

Dok su farmeri gledali video-poruke svojih porodica, najveću pažnju privukao je, rođeni brat Miloša Radičevića, Marko, na koga je oko bacila Bojana Stamenov.

Ona je odmah rekla ovonedeljnom gazdi da joj nije dobro koliko mu je najstariji brat lep, na šta se Miloš samo zahvalio. Kasnije je Bojana sedela sa Majom Nikolić i Lepim Mićom i otkrila koliko je odlepila za starijim Radičevićem.

Jesam ozbiljna, vrlo. Dečko je mnogo lep i zrači, uopšte se ne šalim kada kažem da je dečko lep kao lutka. Svesna sam da on voli mlade i zgodne, ali uopšte nije problem da smršam. Vredi sve, samo da budem Miloševa snajka”, komentarisala je Bojana, dok su se Maja i Mića smejali. Nikolićeva je kasnije zbog svega ovoga prozivala Miloša.

Miloše, sada si u senci kada su se braća pojavila. Zamisli da su i oni ovde sa tobom. Devojke su ih gutale dok je išla tvoja video-poruka, a Bojana je rekla da će zbog starijeg brata i da smrša“, uz osmeh je pričala Maja, dok se Miloš samo smejao, a zatim je dodao:

Šmekeri su oni, ali sam ja šmekerčina“, našalio se Radičević.

U video poruci Marko Radičević apelovao je na zadrugu da da alkohol njegovom bratu i da ubaci nekoliko devojaka kako bi ovonedeljni gazda pokazao ko je on zapravo. Takođe je dodao da će mu kupiti nekoliko krava, jer su videli da se u štali dobro snalazi. Podsećanja radi, Bojana nikada nije krila koliko voli muškarce. Tako je pred odlazak u Beč na „Evrosong“ ispričala kako će se tamo baciti u potragu za dečkom i da će sa njim imati seks.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273