Boban Rajović kao Deda Mraz: Poklon za fanove

Decembar je mesec darivanja te je tako i popularni pevač Boban Rajović odlučio da pred novogodišnje i božićne praznike obraduje svoje obožavaoce.

Ovaj poznati muzičar je nedavno pod etiketom svoje izdavačke kuće „BREnter“ izdao novo limitirano izdanje sa remiksima svojih najvećih hitova, koji su delo najeminentnijih di-džejeva sa ovih prostora. Poznato je da Boban Rajović svoju veliku regionalnu popularnost i slavu duguje isključivo publici koja ga prati od početka, pa je ovim potezom sa remiksima odlučio da pruži mali omaž svim Di-džejevima koji su poslednjih godina Bobanove hitove puštali na svojim nastupima.

boban(4)

Specijalno izdanje „Boban Rajovic Remixes“ sadrži 11 pesama, a od popularnih Di-džejeva i producenata na albumu su remikse radili DJ KIX „KC Blaze“, „RichMe“, „DJ Dado“ i mnogi drugi kraljevi regionalnih diskoteka na pločama.

Poslušajte!

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273