Bluz Mašina, Cotton Pickers koncert – Beograd

Kuglaš i Voxel Multimedia Studio Vam predstavljaju jednu od najboljih Bluz-Rok večeri u gradu. Dođite na četvrti po redu Electric Blues Night u klubu Kuglaš 5. Decembra

Sve informacije možete saznati na eventu ili pozivom na broj telefona kluba: 011/32-48-324.

Bluz invazija u Srbiji je počela… Bluz invazija se odvija. Publika je željna novih svirki i dešavanja, i za Vas smo 5. Decembra ponovo organizovali svirku na kojoj nastupaju dva dokazana bluz-rok sastava koji su deo novog talasa:

Cotton Pickers – jedan od trenutno najboljih i najaktuelnijih blues bendova kod nas, sastav koji širom zemlje redovno nastupa i predstavlja svoju fuziju bluesa i rocka. Iza sebe imaju već jedan autorski album koji promovišu i uživo, a od njih možete čuti i sjajne obrade poznatih standarda – u stilu Cotton Pickers-a.
http://www.cotton-pickers.com/
https://www.facebook.com/PickersCotton/?ref=ts&fref=ts

Bluz mašina – jedan od novijih sastava na beogradskoj bluz-rok sceni koji se svirački dokazuje 3 godine na binama u Beogradu i okolini. Trenutno završavaju svoj prvi autorski album na srpskom jeziku. Pesme na engleskom su takođe definitivni deo njihovog live repertoara. Nakon kraće pauze u nastupima, i velikog truda uloženog u autorski i svirački rad, dolaze na binu snažniji nego ikada.
https://www.facebook.com/thebluesmachineband/?fref=ts

Kuglaš, Đušina 5, Beograd

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273