Bjesovi u Gun klubu, u Beogradu

Bjesovi će nastupiti u petak, 6. novembra, u Gun Clubu i u intimnoj atmosferi možda i najrokerskijeg kluba u gradu, održati koncert posebno za ovu priliku nazvan „Ko živ, ko mrtav!“

Bjesovi2

To je zapravo skraćen naziv šoua koji pripremamo – ‘Trosatni ritual Bjesova u Gun Clubu, pa ko živ, ko mrtav’ je puno ime predstojećeg koncerta„, kazao je Zoran Marinković – Marinko pred nastup u Miloša Pocerca 10, otkrivajući tom rečenicom i šta Bjesovi pripremaju.

Posle osam albuma i četvrt veka postojanja, Bjesovi će 6. novembra u Gun Clubu izvesti trosatni repertoar koji će se sastojati od većine do sada snimljenih pesama.
Bjesovi su do sada više puta nastupali u Gun Clubu, a ko je ranije posećivao njihove koncerte, odlično zna da od ovog benda iz Gornjeg Milanovca možemo da očekujemo sve, samo ne očekivano!
Ako i ima onih koji do sada nisu gledali Bjesove uživo, petak u Gun Clubu je prilika da se uvere u sve specifičnosti ovog benda, kroz presek njihove dosadašnje karijere.
Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 500 dinara na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).
Foto: KtD
Izvor: Mondo

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273