Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Bivši farmer potpuno go: Čekam vas da mi ližete bu*u! | Nostalgija.com

Bivši farmer potpuno go: Čekam vas da mi ližete bu*u!

Lepomir Bakić pozirao je za Instagram bez trunke odeće! Ova fotografija za kratko vreme izazvala je pravu buru pa je bivši farmer i bodibilder dobio oštre kritike, ali i nepristojne ponude.

“Kad su već pisali gologuzi policajac dok sam se masirao. Evo im sad gologuzan nek mi ližu bu*u. Pošto neki to vole. Vole da mi ližu bu*u i da idu iza mene i skupljaju moje mrvice pa se hvale time”, napisao je Bakić, a potom je usledela nepristojna ponuda koja je prerasla u pretnje.

“Iska*ao bih te lepi”, napisao je jedan korisnik, a potom je krenula žučna rasprava i prepucavanje.

“Teško buraz teško… Mnogi pokušali, svi se zaje*ali. Kreneš li na mene tu se totalno zaje*eš!!! Jer ja dođem prvi i izje*em tebe. Čekam te u Višegradskoj 1 u Beogradu od ponedeljka svaki dan pa dođi da me ka*aš i povedi još nekoga molim te da ne prljam ruke za tebe samo”, odgovorio je bivši farmer.

“Ma ne bre, taman posla. Ne bih ja mogao da krenem na tebe vidi kakva gromada od čoveka… Nego iska*ao bih te baš u pravom smislu je*ao bih te u tvoje dupence satima, još da imas kosu. Top. Je*ote al’ si nasilan. Ja ti kažem malo da se je*emo u guzu a ti bi odmah da se tučeš”, nastavio je s provokacijama korisnik.

“Pede*čino, rekao sam ti adresu gde sam, dođi i uradi šta si naumio. Pokaži mu*a ajde”, napisao je Lepomir, ali je druga strana primirila strasti:

“Omg… Wtf… A ti nisi peder? Oprosti molim te meni se učinilo zbog slike. Izvini”.

Nije samo ovaj korisnik Instagrama provocirao Bakića.

Bodibilder je dobio mnoštvo negativnih komentara, pa je nekima poručio i da “dovedu robijaša da mu svi zajedno ližu bu*u“, ali bilo je i onih koji pohvalili Lepomirove mišiće, piše alo.rs.

loading...