Bila mu je u spotu, a sada ga ne poznaje: Evo kako Saša Kovačević odgovara na Stanijine prozivke!

Ekipa emisije “Ekskluziv” zatekla je pop pevača Sašu Kovačevića i plavokosu manekenku Aleksandru Nikolić na fotografisanju za jedan časopis, gde su otkrili koji je povod za prisne fotografije pop zvezde i modela.

“Ovo je modni projekat za jedan magazin, a što se Amerike tiče – otom, potom”, rekao je Kovačević, koji je je izbegao da govori o svom putu u Ameriku, međutim, nije želeo da propusti priliku da prokomentariše ishode nedavno održanih predsedničkih izbora, na kojima je pobedu odneo Donald Tramp.

“Kada su izbori bili u toku, uvek sam bio na njegovoj strani”, iskren je bio Saša.

Budući da se povela priča o Trampu, deo razgovora bio je posvećen i Staniji Dobrojević, koja se na sva usta hvalila poznanstvom sa novoizabranim američkim predsednikom.

I dok se Stanija ponosi što poznaje Trampa, ona je nedavno priznala da ne zna ko je Saša Kovačević, iako je 2011. godine statirala u njegovom spotu za pesmu “Idemo do mene”.

Saša je Stanijinu izjavu prihvatio s osmehom na licu, a onda se osvrnuo na njeno učešće u njegovom muzičkom spotu.

“Bila je dovoljno, ja mislim… U nekoliko kadrova je bila”, kroz smeh je rekao Saša i otkrio zbog čega još uvek nije objavio dugonajavljivani singl.

“Jedra” smo planirali da izbacimo već u januaru mesecu. Uradili smo jedan deo spota, nismo stigli da uradimo drugi i to je jedini razlog zbog čega je još nema”, objasnio je Saša u “Ekskluzivu”.

loading...