Besni: Žiri napustio Zvezde Granda zbog Jelene Karleuše

Jelena Karleuša u takmičenju Zvezde Granda unela je čitavu pometnju, a kada je na snimanju emisije Saša Popović izjavio kako je ona najviše doprinela ovom šouu, ostatak članova žirija naljutio se i napustio snimanje.

Naime, Marija Šerifović, Bosanac, Šaban Šaulić i Snežana Đurišić naljutili su se na Sašu Popovića prekinuli snimanje emisije Zvezde Granda i napustili studio zbog Jelene Karleuše, jer je direktor Granda izjavio, kako je ona najviše doprinela ovom takmičenju. Nakon što je jedna takmičarka otpevala pesmu Zorice Brunclik, Ana Bekuta je ustala i rekla da joj koleginica nedostaje u žiriju, piše Kurir.

311505607

Zorica Brunclik je mnogo doprinela šouu, ali kada je Karleuša došla gledanost je skočila i mi smo zahvalni„, izjavio je Saša Popović i izazvao revolt kod Marije Šerifović, koja je uzela jaknu i krenula kući sa snimanja, a odamah za njom krenuli su i ostali članovi žirija: „Eto ti Karleuša kad ti mi ništa ne značimo„, rekla je Snežana. Kada je shavtio šta je uradio, Saša je odmah krenuo za njima i posle nekoliko minuta ih vratio u studio.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273