„Beograd ponovo pleše“ na Beogradskom sajmu za doček

S.A.R.S., KKN, Vampiri, RNDM, MVP i Grupa 3 – za doček 2016. godine u Beogradu uvek postoji veliki broj ponuda. Jedan od interesantnijih je i program u hali 4 Beogradskog sajma. Šest bendova + DJ support očekuje posetioce sajma 31. decembra.

Za doček 2016. godine u Beogradu uvek postoji veliki broj ponuda. Jedan od interesantnijih je i program u hali 4 Beogradskog sajma. Šest bendova + DJ support očekuje posetioce sajma 31. decembra.

Ulazak u novu kalendarsku godinu na Beogradskom sajmu posetioci će dočekaće uz S.A.R.S., a kompletan program te večeri čini šest bendova: S.A.R.S., KKN, Vampiri, RNDM, MVP i Grupa 3.

„Beograd ponovo pleše“ za celovečernji program, koji počinje već od 19 časova nudi pop, rock, alternative, twist i pop punk izvođače, odličnu vizuelnu i audio produkciju, a cena karata za prvih 1000 kupaca je 1200 dinara. Karte se mogu nabaviti i preko Eventim Serbia mreže na linku:
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/beograd-ponovo-plese-beogradski-sajam-419419/event.html

Odbrojavanje i ulazak u 2016. planiran je uz „Lutku“, a podsetićemo vas samo na deo hitova koji nas očekuju u Hali 4… „Rama Lama Ding Dong“, „Subota uveče“, „Bebe“, „Pokloniću joj nebo“ (Vampiri) „Celu noć i celi dan“, „Idemo gore“, „Vesela Pesma“ (MVP), „Štas to pojo“, „Priroda“, „Previdi stvarnosti“, „Sve je stalo u rokenrol“ (KKN), „Anđeli nas zovu da im skinemo krila“, „Hello (Adele)“, „American Idiot“ i niz autorskih pesama energičnog i najmlađeg benda na sceni RNDM, kao i Guano Apes, Depeche Mode, Pearl Jam, Billy Idol u izvođenju Grupe 3.

 

Izvor: Rockomotiva


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273