Bend The Last Location počinje snimanje novog albuma: Donosimo sveži zvuk

Bend The Last Location sredinom februara počinje snimanje novog studijskog albuma. Album će snimati u Sarajevu u studiju Long Play, a jedan deo će se snimati i u Parizu.

Članovi benda će album raditi na bosanskom jeziku sa bonus trakom „Callin’ My Name“, a finaliziraće je sa celokupnim albumom u Parizu krajem marta.

U posljednje vrijeme smo mnogo radili na progresiji zvuka i aranžmana tako da će se ovaj album uveliko razlikovati od naših dosadašnjih materijala. Trudili smo se da osvježimo zvuk i da našim pjesmama damo nove forme„, kažu momci.

„Callin’ My Name“ će producirati Dino Sirius, francuski producent poznat po radu sa imenima kao što su Hardwell, Jason Deruo, Zaz i drugi.

The Last Location čine Petar Živković (vokal), Edin Mucić (klavijature), Ahmed Latić (bass gitara), Danijal Bajraktarević (bubnjevi) i Muhamed Latić (gitara).

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273