Belfast Food: Za jubilej ”Bio jednom band (Samo nek’ je veselo)“

Belfast Food već punih 20 godina donosi dašak Irske i Kvarnera u hrvatski pa i regionalni etar. Upravo je ta velika godišnjica odličan povod za proslavu u zagrebačkom klubu „Sax“ 20. februara.

Ovim povodom Belfast Food premijerno predstavlja novi singl “Bio jednom band (Samo nek’ je veselo)” kao najavu dugo očekivanog albuma “Očekivanja”.

”Očekivanja” će biti objavljena sredinom marta kada slede i promotivni koncerti u Rijeci, Zagrebu, Zadru i ostalim gradovima.

Autori muzike ovog novog koncertnog favorita su Marko Jurić i Alen Širola dok je priču smislio i “ispričao” Erik Malnar.

Belfasti će na slavljeničkom koncertu odsvirati presek svih albuma i godina zajedničkog sviranja, a tome će svakako doprineti gostovanje Hrvoja Hodaka, originalnog člana i autora nekih od najpoznatijih pesama grupe (”Van iz grada”, ”Svjetla Kontinentala”, ”Nije vrijeme još za nas”…) i to 14 godina nakon poslednjeg zajedničkog nastupa kao člana Belfast Fooda.

 

Izvor: Rockomotiva


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273