“Beauty Queens” ponovo na okupu

“Beauty Queens”, ženska muzička grupa koja je pratila Mariju Šerifović na Evroviziji u Helsinkiju 2007. godine, ponovo je na okupu. Ipak, “Kraljice lepote” nisu se sastale zbog poslovnih projekata, već je razlog bio privatne prirode.

Pet devojaka sjajnih vokalnih mogućnosti, od kojih su neke u međuvremenu postale žene i majke i započele solo karijere, Ivana Selakov, Ana Milenković, Ksenija Milošević, Sanja Bogosavljević i Suzana Dinić, našle su se na svadbi svojih prijatelja, a nema sumnje da su dame raskošnih glasova uveličale i slavlje mladenaca.

U današnje vreme kada su prijateljstva lažna i iz interesa, puna licemerja, već osam godina tinja jedno iskreno multi prijateljstvo između “Bjuti kvinsica”. Volim vas lepotice – napisala je Ivana Selakov na Instagramu gde je objavila fotografiju sa nekadašnjim članicama popularne grupe.

Izvor: Hello


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273