Bajaga nastupio u Australiji

U Melburnu i Sidneju publika je razgrbila karta za nastupe Bajage sa „Instruktorima”, a kao predgrupa svirale su „Babe” Žike Milenkovića. Druženje sa bendom i posle koncerta

Beogradski rokeri Bajaga i „Instruktori“ javili su se iz Sidneja, gde su preksinoć održali rasprodat koncert u „Enmor teatru“. Bio je to završni nastup na njihovoj turneji, prvoj posle sedam godina u Australiji.

Za razliku od prethodnih dolazaka, ovoga puta svirali su samo u Melburnu (petak) i Sidneju, a karte (50 evra) za oba koncerta bile su razgrabljene. Interesantno je da su im predgrupa na nastupima bile „Babe“, grupa koju predvodi „instruktor“ Žika Milenković.

Bajaga i „Instruktori“ imali su dovoljno vremena i za turistički obilazak Sidneja, ali i za susrete sa svojim obožavaocima. Naime, naši sunarodnici koji žive i rade u zemlji kengura imali su priliku da za 117 evra kupe ulaznicu koja je omogućavala upoznavanje i druženje sa bendom posle koncerta.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273