Bajaga i Instruktori napunili dvorane u Melburnu i Sidneju Tanjug

Bajaga i Instruktori upravo su se vratili iz Australije, gde su napunili dvorane u Melburnu i Sidneju, a nakon par dana odmora nastavljaju koncertne aktivnosti u regionu

Bajaga i Instruktori upravo su se vratili iz Australije, gde su napunili dvorane u Melburnu i Sidneju, a nakon par dana odmora nastavljaju koncertne aktivnosti u regionu koje će krunisati 31. decembra svirkom na dočeku Nove godine na Hvaru.

Koncerti u Melburnu i Sidneju bili su izuzetno uspešni, uslovi odlični, a publika fantastična. S uživanjem smo odsvirali oba koncerta u Australiji. Posebno nam je bilo zadovoljstvo da ponovo srednemo ljude koji su ranije bili na našim koncertima„, izjavio je Momčilo Bajagić.

Na australijskoj mini turneji Bajaga i Instruktori su 11. decembra svirali pred oko 1.000 posetilaca u rasprodatoj dvorani „The Croxton“ u Melburnu i 12. decembra pred 1.200 u sidnejskom „Enmore Theatre“, saopštila je kuća „Long play“.

Bajaga posebno ističe „Enmore“ kao „vrhunsku dvoranu u kojoj su svirali najbolji bendovi od Stonsa do Ramonsa“. Tom spisku treba dodati Lu Rida, „Public Enemy“, Nika Kejva.

U Australiji smo dosta toga obišli. Istakao bih vožnju brodom po Sidnejskom zalivu, pored čuvene Opere. Na kraju, imali smo sreću da odemo iz Australije dan pre nego što je tornado pogodio Sidnej„, rekao je Bajaga.

Beogradski bend do kraja godine očekuju nastupi 19. decembra u HS pivnici u Sarajevu, 25. decembra u Velenju, 26. decembra na „Ho ho ho prazničnom festivalu“ u Mariboru i 31. decembra na dočeku Nove godine u gradu Hvaru.

Drago mi je što sviramo na Hvaru, jer je to prvi put da nastupamo za Novu godinu na ostrvu. Posle 30 godina benda nije ostalo mnogo stvari koje možemo uraditi prvi put„, istakao je Bajagić.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273