Bajaga i Instruktori koncert – Australia

Bajaga i Instruktori nakon sedam godina pauze idu u Australiju gde će održati koncerte 11. decembra u klubu „The Croxton“ u Melburnu i 12. decembra u „Enmore Theatre“ u Sidneju.

Dolazimo u top formi, jer neprekidno sviramo. Pošto nismo bili u Australiji dugo, od 2008. godine, sviraćemo izbor hitova iz svih delova karijere. Jedva čekamo da se ponovo vidimo sa brojnim prijateljima i družimo sa našom publikom„, poručuje Momčilo Bajagić.

Beogradski bend je već nekoliko puta svirao turneje u skoro svim velikim gradovima Australije, ali ovaj put se odlučio samo za Melburn i Sidnej, jer su to metropolisi gde ima mnogo naših ljudi i, kako Bajaga ističe, „tamo mogu da se ispune svi uslovi da bude stvarno dobra svirka„.

Uvek se obradujem odlasku u Australiju, pošto je to meni najlepša zemlja posle Srbije. Fenomenalna je! Kada ne bih živeo u Srbiji najradije bih živeo u Australiji„, kaže Bajaga.

tickets available

Croxton Park Hotel, Melbourne

Enmore Theatre, Sydney


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273