Bajaga i Instruktori idu u Australiju

Bajaga i Instruktori nakon sedam godina pauze idu u Australiju gde će održati koncerte 11. decembra u „Trak Live Longe Bar“ Melburnu i 12. decembra u „Enmore Theatre“ u Sidneju

Dolazimo u top formi, jer neprekidno sviramo. Pošto u Australiji nismo bili dugo, od 2008. godine, sviraćemo izbor hitova iz svih perioda karijere. Jedva čekamo da se ponovo vidimo sa brojnim prijateljima i družimo sa našom publikom –  poručuje Momčilo Bajagić.

Beogradski bend je već nekoliko puta gostovao u skoro svim velikim gradovima Australije, ali ovaj put se odlučio samo za Melburn i Sidnej, jer su to metropole gde ima mnogo naših ljudi i kako Bajaga ističe, „jedino tamo mogu da se ispune svi uslovi da bude stvarno dobra svirka“.

Bajaga i Instruktori nedavno su održali svoj prvi koncert u karijeri u Bugarskoj pred oko 2.000 posetilaca u Vidinu, a na jesen ih očekuje turneja „Tulum“ u Hrvatskoj, koja obuhvata 24. oktobra Dom sportova Zagreb (uz Silente), 7. novembar Spaladium arenu Split (uz Silente) i 13. novembra dvoranu Mladost Rijeka (uzSilente i Quasarr).

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273