Bajaga i Instruktori i Zvoko Bogdan: prvi najavljeni izvođači na 14. šabačkom festivalu

MTV je novi organizator Šabačkog letnjeg festivala koji će se održati od 29. do 31. jula u Starom gradu na Šabačkoj tvrđavi.

Šabački letnji festival koji ove godine organizuje najpoznatiji muzički kanal otvoriće Bajaga i instruktori i Zvonko Bogdan, dok će ostali učesnici i noviteti u konceptu festivala biti objavljeni u narednom periodu.

Želim da u Šapcu bude više kvalitetnih sadržaja u kulturi. Zato smo odlučili da nam MTV bude partner u organizaciji Šabačkog letnjeg festivala, brenda našeg grada. Smatramo da nam iskustvo koje ima MTV može pomoći da festival podignemo na viši nivo i da povećamo regionalnu vidljivost ŠLF-a. – ističe gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Daryl Fidelak, generalni direktor MTV Adria kanala. izjavio je: – Veliko mi je zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju Šabačkim letnjim festivalom. Raduje me što ćemo biti deo ovog projekta i što ćemo promovisati festival, Šabac i celu Srbiju kroz ovaj događaj, u celom regionu, pa i Evropi.

Najveći svetski brend u kategoriji zabave i inovativnog programa za mlade, MTV, iskoristiće svoje bogato iskustvo u organizaciji koncerata i festivala u celom regionu, snažne veze sa regionalnim izvođačima i znanje svog stručnog tima kako bi ovogodišnji ŠLF predstavljao iskorak u odnosu na dosadašnja izdanja festivala.

Prvi Šabački letnji festival održan je 2003. godine, do sada je ugostio preko 150 izvođača iz zemlje i regiona, a posebno se zalagao za afirmaciju mladih bendova. Neki od najpoznatijih izvođača nastupali su na festivalu u Šapcu: Dubioza kolektiv, Van Gogh, Rambo Amadeus, Darko Rundek, Massimo Savić, Goblini, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Majke i mnogi drugi.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273