Bahato: Sekini roleks i mercedes treba da su zadatak za poreznike

Svetlana-Seka Aleksić, atraktivna pevačica iz Stare Pazove razmeće se na sve strane i hvali se nekretninama, automobilima, garderobom i skupim asesoarom, kao i luksuznim letovanjima.

658568_zab-seka-aleksic_ff

I sve to u napaćenoj Srbiji, u kojoj prosečan građanin jedva sastavlja kraj sa krajem. A da li plaća porez na sve to? E, to će utvrditi poreski specijalci koji ovih dana kreću u lov na estradne zvezde i bogataše koji nisu platili porez na te ogromne zarade.

Seka je na Instagramu juče objavila fotografiju kojom je pokazala da nosi „roleks dajtona gold“ vredan 20.000 evra i vozi automobil „mercedes slk 500 AMG“ koji košta 60.000 evra.

Na sve to, detaljno je opisala imovinu ističući pune nazive svog sata i auta, čime je razljutila fanove.

Ženo, vidimo da imaš „mečku“ i „roleks“, ne moraš da pišeš, čemu to?! Furaš stil di-džej Krmka, fali ti još „armani“ odelo – komentarisao je Seku jedan fan.

684784_grafike-seka-aleksic_ff

Ona je, međutim, obrisala taj komentar, kao i sve druge koji su joj ukazali na to da je nepristojno hvaliti se bogatstvom, a bilo je i svađa sa onima koji je kritikuju.

Teraj se, budalo, nisam ja kriva što nemaš leba da jedeš. Hoću da se hvalim – napisala je Seka (34).

427055_seka_f

603224_zab-seka_f

Ne plašim poreznika
Revnosno plaćam račune i poreze, što sam i dokazala tamo gde treba! Znate kako kažu, nemoj, pa se ne boj! A to koliko šta košta, sumnjam da je bilo kome bitno, i kao što rekoh, sve je prijavljeno. Ja imam najmanje razloga da se plašim, naprotiv – samouvereno kaže Seka.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273