Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Ava objavila šta su joj sve nudili za seks: Imam i ja svoju cenu! | Nostalgija.com

Ava objavila šta su joj sve nudili za seks: Imam i ja svoju cenu!


Ava Karabatić izdala je svoju autobiografiju i najavila da je to štivo koje će sigurno uzburkati javnost.

Samouverena Karabatićeva se osvrnula na brojne nemoralne ponude koje je u Zadru, gde je upisala Filozofski fakultet, često dobijala.

“Za seks su mi nudili svašta, od čokolade do jahte. Imam i ja svoju cenu kad je posao u pitanju, ali kad se radi o ljubavi, tu me ne možete kupiti. Nikad nisam pokleknula i dopustila da me drugi izmanipulišu”, rekla je Ava.

Ava je u knjizi opisala i kako se svojevremeno dopisivala s jednim zatvorenikom, a s obzirom da ju je to s vremenom počelo da uzbuđuje, tako “napaljena” spakovala je kofer i otišla da ga poseti u zatvoru.

To je bilo najluđe vođenje ljubavi u mom životu. Adrenalin u zatvorskoj ćeliji bio je ogroman. Bilo je fenomenalno, iako sam znala da ga više nikad u životu neću videti”, rekla je Ava, a prenosi Zadarski.hr.

loading...